E-Cigaret

E-væsker i mange varianter

E-væsker findes i mange udgaver på markedet, hvilket kan gøre det svært, når man skal finde den smag, som man bedst kan lide. Den eneste måde at finde den rette smag på er, at prøve en række forskellige smage. Der findes bl.a. smage som tobak og frugt. Samtidig skal man tage stilling til hvor mange penge man vil bruge på e-væsker.

Aromaens betydning for e-væsker:

E-væsker består af aroma, som er en intens smag. Aromaen blandes sammen med VG, PG, flere aromaer samt i nogle varianter nikotin. Aromaen er det, som bidrager til e-væskens smag. Der findes forskellige varianter, heriblandt aromaer som skal opblandes med dampe og enkelte aromaer, som bruges til at fremme en bestemt smag.

Hvordan den bedste e-væske vælges:

Billige e-væsker stammer fra Kina og består af en stor mængde PG, som er en standard smag, der er puttes i for at spare på selve aromaen. Det er aromaen som er det dyre ved en e-væske og egentlig det, som adskiller billige og dyre e-væsker fra hinanden. Dyre e-væsker indeholder meget aroma, da det er nødvendigt for, at få en kraftig røg smag frem sammen med dampen. De dyre e-væsker bliver produceret i bl.a. USA og sikrer, at e-væsken bliver fremstillet i god kvalitet. Det gælder altså om, at finde det brand, man synes bedst om. Kilde: https://eclshop.dk/