Tip & Tricks

Multifunktionelt mobilcover giver mange muligheder

Skal man ud og finde et nyt mobilcover kan man lige så godt købe et, som man kan bruge til mange forskellige ting. Det er lidt ligesom med en lommekniv, som også for det meste kan mere end blot at skære. Det kan gøre, at man får mere for pengene og så kan det gøre hverdagen lidt bedre da man pludseligt har et slags redskab ved hånden. På Leveso kan du finde forskellige multifunktionelle mobilcovere, som vil forsøde din hverdag. Der er noget for enhver smag, og de fleste ting er så billige, at du lige så godt kan købe mange forskellige ting. Det er nemlig ikke noget, som du kommer til at kunne mærke på pengepungen i høj grad.

Kombineret mobilcover og pung

I højere og højere grad bruger mange mennesker deres mobil til at betale med. I mange butikker og mange steder kan man blot bruge sin mobil når man ønsker at betale noget. Der er forskellige apps, som man kan downloade, som virker til formålet og de fleste butikker understøtter mindst én af disse apps. Der er dog fortsat steder, hvor det ikke er muligt at betale med mobilen. Dermed slipper man ikke helt for også at have sin pung med. Der er mange, som vælger udelukkende at have deres mobil med når de skal købe noget, men for de fleste er det dog ikke tilstrækkeligt. Noget smart man har gjort i forhold til mobilcovers er dog at udvikle et cover, som kombinerer pung og cover. Det foregår på den måde, at man har et flipcover, som man kan dække sin telefon med. Denne type af cover er noget af det, som beskytter mobilen allerbedst. Det skyldes, at skærmen er dækket af coveret. Og da det i mange tilfælde er skærmen der går i stykker, så er mobilen ekstra godt beskyttet.

 

Udover, at man kan bruge dette mobilcover som flipcover kan man også bruge den til at have sine kreditkort. For i siden af ‘flippen’ er der nemlig opbevaring til tre stk. Kreditkort. Det er sjældent, at man har brug for mere, så dette antal af kort er et helt fint antal. Under kortene er der også plads til, at man kan have nogle sedler, så den fungerer som en hel pung. Det er dog klart, at man har tænkt meget over, at kortene ikke går ind og skader skærmen når man har lukket det.

Mobil kan stå i smart mobilcover

Udover, at man kan bruge et mobilcover som beskyttelse og som pung så kan man også bruge det som en holder til mobilen. Skal man for eksempel se en vigtig fodboldkamp eller ens yndlingsserie kan man bruge coveret til at have mobilen stående som en slags skærm. Det gør, at man ikke behøver at finde andre ting, som mobilen kan stå op ad. Især er det smart, hvis man står og laver mad og ønsker at have noget at se på imens. På den måde kan man for eksempel se fodboldkampen mens man laver mad, eller se en serie mens man står og vasker op.

 

På trods af, at det multifunktionelle mobilcover har så mange forskellige funktioner så er det ikke dyrt. Det gælder for mange af de covers du kan finde online, at de koster overraskende lidt. Dermed kan du både købe et multicover, samt et mere standardcover, som ikke kan andet end at beskytte din mobil, hvilket dog også er yderst vigtigt. Udover, at dette mobilcover er billigt er det også rart at holde om. Og det er også en af de vigtige ting når det kommer til covers da man bruger mange timer om dagen på at holde om sin mobil.