Tip & Tricks

Spar penge på børnenes fastelavnskostumer

Der er mange penge at spare, hvis man er lidt smart, når der skal købes fastelavnskostumer til ens børn. Her i artiklen beskrives en masse gode råd, så du kan spare penge næste gang du skal købe tøjet.

Se stort udvalg af fastelavnstøj her: http://www.blikfangskostumer.dk/shop/halloween-7s1.html

Det første man skal bestemme er, om man vil købe tøjet på nettet eller i en fysisk butik. Generelt er priserne billigst på nettet, som det også er med så mange andre varer. På nettet skal firmaerne nemlig ikke bruge penge på fysiske lokaler og ekspedienter, hvorfor prisen kan holdes nede.

Samtidig er der også et kæmpe udvalg på nettet, og der er mange konkurrenter, som sælger det samme. Dette kommer klart forbrugerne til gode, da konkurrence altid er godt for forbrugerne. Er der kun få butikker, så kan de nemmere sætte priserne for dyrt.

Fastelavnskostumer fra genbrugsbutikker

Der er dog en undtagelse, hvor det er muligt at spare mange penge i fysiske butikker. Man kan nemlig gå ind i en af de mange genbrugsbutikker, som sælger brugt udklædningstøj. På denne måde kan du spare mange penge på børnenes fastelavnskostumer, samtidig med de kan prøve det i butikken, for at se om de kan passe det.

Samtidig støtter mange genbrugsbutikker et godt formål, hvilket er rart at tænke på. Er du typen, der godt kan lide at købe tøj i fysiske butikker, så kan dette være en rigtig god mulighed for at få noget billigt og flot fastelavnstøj til børnene.

Køb tøjet på den rigtige tid og spar kassen

Et super godt råd er desuden at købe tøjet på andre tidspunkter end alle andre. Der er nemlig her du kan drage fordel af, at udbuddet er større end efterspørgsel.

Priserne er altid reguleret efter udbud og efterspørgsel, det er sådan vores økonomi fungerer. Du kan ligeså godt drage fordel af dette, og købe din fastelavskostume lige efter fastelavn.

Det kan nemt gemmes til næste år, da udklædningstøj ikke behøver at sidde så præcist på kroppen. Eventuelt kan man købe det lidt stort, så skal det nok passe næste år.

Du kan også spare mange penge på at købe dine julegaver i januar, og det er samme princip her. Butikkerne vil gerne sælge ud af overskudsvarerne, så de får plads til nye kollektioner. Samtidig er det dyrt for butikkerne at have bundet for mange penge i varelageret, hvorfor der kommer udsalg og gode tilbud efter fastelavn.