Tip & Tricks

April 2020 – Derfor er et hundebur en god idé til din hund

Det lyder måske en kende selvmodsigende, men der er faktisk en hel del gode grunde til at vælge at bruge et hundebur til din hund. Et hundebur er nemlig din hunds nye ven, og her kan du læse hvorfor April 2020 er måneden hvor du skal ansakffe dig et hundebur.

Et fristed til din hund

Selvom det vil tage et lille stykke tid for din hund at vænne sig til sit nye bur, så vil den med tiden og den rette placering uden tvivl komme til at holde af sit bur. Det eneste der kræves er blot, at du placerer dit hundebur et stille sted i dit hjem. På denne måde vil hundeburet nu transformere sig fra et mini fængsel til et vaskeægte hundehus; med andre ord et fristed hvor din hund kan være sig selv og få lidt fred og ro. Din hunds hundebur vil nu være en oase, hvor den kan få ladet batterierne op til en ny dag.

Et sted at komme sig

Et hundebur er det perfekte tilflugtssted hvis din hund lige har gennemgået en operation. Ved at give din hund et privat rum til sig selv, så kan den i sin egen tid lære at forstå den traumatiske begivenhed som en operation altid er – for mennesker såvel som hunde. Et hundebur i god kvalitet vil desuden også være perfekt til en hund, der stadig er konfus efter bedøvelsen hos dyrlægen.

Et hundebur er perfekt til rejsen

En af de vigtigste grunde til at anskaffe sig et hundebur er hvis dig og din hund skal ud at rejse sammen. Et hundebur vil nemlig give din hund trygge og ikke mindst overskuelige omgivelser at rejse i; og dette er uvurderligt , så du på denne måde undgår en stresset og nervøs hund.

Større sikkerhed

Uanset om du vælger at bruge dit hundebur derhjemme eller på farten, så er buret faktisk en perfekt måde til at tøjle en muligvis uregerlig hund. Måske har du en besværlig hvalp eller måske endda en aggressiv hund. Ved at komme din hund i hundebur, så kan du give din hund et nødvendigt ”Time out”, så den kan falde ned og igen blive til den glade hund, som du kender og elsker. Så i stedet for at se hundeburet som en straf, så vil det være mere gavnligt at se det som et pusterum for hunden.