Selskab

Firmaevents er blevet en større succes i København

Det er vigtigt, at man har det godt på sin arbejdsplads. Heldigvis er der da også kommet mere fokus på netop dette, da vi som samfund og verden generelt er blevet bedre til at have fokus på at vise hinanden interesse og omsorg. Det er en dejlig ting, som vi først og fremmest bør juble over. Men det stiller også et større krav til hinanden som kollega og firma – for det indebærer, at vi hver især må gøre en ekstra indsats for at tage os af hinanden og ”lege med”.

Sidstnævnte gælder især når firmaet holder firmadage eller arrangementer, hvor alle firmaets ansatte er inviteret. Hvis man ikke leger med, og der først er blevet dårlig stemning omkring firmaarrangementer, kan det nemlig blive svært at vende det igen.

Så det gælder om at holde den positive og kreative energi oppe fra starten, så man i sidste ende kan få arrangeret nogle vellykkede og sjove firmaevents.

5Hvad man bør overveje i planlægningsfasen

Hvis du også går og overvejer, om der bør holdes firmaevents, findes der utallige muligheder. Faktisk er der stort set ingen grænser, hvad det angår, så længe ens fantasi og kreativitet har mere på lager. Det eneste krav, man bør sætte til firmaevents er, at det helst skal være et arrangement, der på en eller anden måde ryster firmaets ansatte sammen eller dyrker de sociale bånd kollegaerne imellem.
Dog er der nogle ting, man bør overveje ved planlægning af firmaevents. En af disse er prisen og betaling af arrangementet. Har firmaet råd til at finansiere det hele uden, at deltagerne betaler noget, eller skal man regne med at lægge penge i arrangementet?
Her er det også vigtigt at overveje, at jo nemmere det bliver som deltager at komme, jo større chance er der for, at flest mulige kommer.
Man bør også notere, hvor mange der bliver inviteret, og hvor mange der realistisk set kan og vil komme. Antallet spiller nemlig en stor rolle i forhold til sted og aktivitet.

Hvor man kan finde hjælp

Hvis man er helt ny inden for planlægning firmaevents, kan det hurtigt blive en lidt uoverskuelig opgave. Her er det vigtigt at anerkende, at det er et stort arbejde at arrangere firmaevents, og at man derfor enten skal række ud efter hjælp eller sørge for, at der er hænder nok. Det kan både være i forbindelse med at finde på og planlægge aktiviteter, til at leje et lokale eller de overordnede praktiske ting som tilmelding, økonomi m.m.

Det hele løber jo op, men dermed ikke sagt, at det sagtens kan blive en sjov proces og ikke mindst gode events. For der er heldigvis gode muligheder for at få gode råd og sparing, hvis du vil afholde firmaevents i København.

Det er med garanti en god ide at researche lidt på nettet omkring, hvad andre har gjort, hvad der fungerede og ikke fungerede og hvem, der tilbyder hjælp til at arrangere firmaevents. Man behøver jo ikke gøre det sværere for sig selv.