Tip & Tricks

Hold dig anonym på nettet med tunnelbear

At værne om sit privatliv er noget, som de fleste vægter utrolig højt. Dog er det de færreste, der faktisk overvejer, hvor lidt privatliv man i virkeligheden har, når man færder sig på nettet. Her bliver alt nemlig logget og gemt. Al den data, som man udveksler på nettet vil blive opsporet og gemt. Derudover kan ens geografiske placering og trackes, hvilket betyder, at det ikke kun er over nettet, man bliver holdt øje med, men også i virkeligheden. Derfor vælger mange også at gøre brug af VPN-tjenester såsom tunnelbear for at sikre sig sikkerhed og anonymit på nettet.

Hvad er Tunnelbear?

Som det er nævnt, så er Tunnelbear en VPN-tjeneste, men hvad er en VPN-tjeneste? VPN står for Virtuel Private Network, og er en måde, hvorpå man kan få lov til at holde sig anonym på nettet. VPN fungerer som et ekstra led, når man bruger internettet, og bruger kryptering, så man som forbruger ikke kan blive overvåget, hacket eller sporet. Selvom det umiddelbart lyder en smule kompliceret, er det langt fra tilfældet, og man kan ved hjælp af en enkel app holde sig anonym på nettet på en lovlig måde. Der findes mange forskellige VPN-tjeneste, og her er Tunnelbear en af dem.

Mangler på Tunnelbear

Når man skal vælge den rette VPN-tjeneste, er der forskellige ting, som man skal være opmærksom på. Ved hjælp af forskellige anmeldelser kan man let skab sig et overblik over disse ting, og kan på den måde også lettere vælge, hvilken tjeneste man vil have. Tjenesten Tunnelbear scorer højt, når man kigger på sikkerhed og anonymitet, men hvis man derimod kigger på servere og funktioner, vil omtalen ikke være nær så positiv. Dette skyldes særligt, at Tunnelbear har et utrolig begrænset server-netværk. Ønsker du at læse mere og Tunnelbear, så klik her.