Smartphone

iPhone 4s skærm

Hejsa alle sammen her er jeg tilbage igen 🙂

Jeg er lige blevet træt af at kigge på min iPhone 4s skærm s nu har jeg besluttet at jeg vil købe en ny og det skal helst ikke koste det helt store som gør mig fattig.

Er der noget med at der er mange steder på nettet hvor man kan skifte dem ud ? Er det svært at gøre selv ? er de nemmere at sende sin telefon ind og få nogen til at gøre det ? Jeg ved det ikke men jeg ved bare at jeg har svært ved at skulle leve uden min telefon for det er min eneste livs line ud til den store verden for jeg har ikke nogen venner der bor i mit land så jeg er ensom uden min telefon.

Det er ike særligt fedt at det er sådan synes jeg men det er der vel ikke noget at gøre ved for jeg er selv skyld i at min iPhone 4s skærm er så slidt efter at jeg har skrevet så meget på den at mit sved har ætset sig ind i glasset

iphone-4s-replacement-top-front-glass-screen-lens-cover-repair-part-940-p

Men nu vil jeg lige tage ned til min mor og høre hende om hvad hun synes jeg skal gøre for det er tit at hun har ret i tingende fordi hun ved næsten alt og det er defor min far er flyttet ned til en anden dam nede i Thailand for han kunne ikke leve med at hun vidste mere end ham hehe.

Nå men vi ses