Hus og Hav

Køb dine plakater og malerier hos galleri Mynewart.dk

Der bliver solgt malerier og plakater som aldrig før hos Galleri Mynewart.dk – Danmarks førende galleri på nettet.

 

Hvis du mangler et farverigt og abstrakt maleri eller en flot og moderne grafisk plakat, så kan du med fordele besøge online galleriet Mynewart.dk. Galleriet har på kort tid stadfæstet sig som et af Danmarks førende gallerier på nettet. Malthe og Julie, et ungt iværksætter-par fra Sønderborg, grundlagde i begyndelsen af 2016 galleriet, der i dag sælger malerier til hele Danmark. Galleriet blev grundlagt som en modpol til de traditionelle gallerier i Danmark, hvor malerier og anden kunst sælges til meget høje beløb – beløb som de fleste almindelige lønmodtagere ikke er i stand til at betale. Dette ønskede iværksættere via Galleri Mynewart.dk at gøre op med. Igennem lukrative aftaler med især udenlandske kunstnere, er galleriet i stand til at videresælge flotte håndmalede malerier til de danske kunder. Uagtet at priserne er betydelig lavere end de danske konkurrenter er det ikke ens betydede med, at malerierne ikke er af rigtig høj kvalitet. Materialerne er nemlig af rigtig høj standard, og kunstnernes værker? Ja, det er jo en subjektiv vurdering, men vurderet ud fra antal salg kan det godt konkluderes, at de falder i mange danskeres smag. Kunstnerne, der maler malerierne til Galleri Mynewart.dk arbejder som fuldtidsprofessionelle kunstnere, og de ynder at levere et rigtig flot og veludført kunstværk hver eneste gang. Du kan selv bedømme ved at gå ind på galleriets hjemmeside – www.mynewart.dk

 

Abstrakte malerier er moderne malerier

 

Den abstrakte kunst har for alvor fået fat i danskerne, der i stadig stigende grad pynter deres vægge med flotte og farverige abstrakte malerier. Man kan ifølge galleriet ret hurtigt konkludere, at abstrakte malerier er moderne malerier. Især de såkaldte gruppe-malerier har været en bærende del af galleriets store succes. Et gruppe-maleri er kort fortalt er et maleri, der er delt ud på flere lærreder. Kunstneren har kreeret et motiv, og derefter delt lærredet op i flere dele. Dette giver et unikt og ganske særligt look, når man først har fået det hængt op på væggen. At den abstrakt kunst er moderne og storsælger i Danmark kan også let ses, hvis man går igennem galleriets store udvalg af malerier. Langt størstedelen af udvalget består af abstrakte malerier, både i form af malerier på et enkelt lærred, samt som beskrevet før, de nye moderne gruppe-malerier. Årsagen til, at det abstrakte har vundet danskerne hjerte er ifølge iværksætterne relativ simpel: ”De fleste af os flytter i dag ind i meget moderne og strømlinede boliger, forstået på den måde, at det er meget det samme udtryk vores boliger har. Hvid, sort og minimalistisk kendetegner langt de fleste nybyggede boliger i dag. Derfor vil mange gerne sætte lidt præg på hjemmet, og skabe en modpol til det strømlinede designer look. Her kan et abstrakt maleri virkelig komme til sin ret, da det ”rodede” og farverige look skaber en fantastisk synergieffekt med resten af boligen”.

 

I 2017 satser Galleri Mynewart.dk på grafiske plakater og store malerier

 

Planen for 2017 er ganske klar for galleriet, der blandt andet ønsker at sælge plakater til de danske kunder. Plakaterne skal fortrinsvis være grafiske designs, og de skal stamme fra etablere danske plakat-brands såvel som selvstændige grafiske designere fra ind- og udland. Galleriet ønsker at udvikle og forny sig indenfor segmentet ”kunst til væggen”, og her er plakater den naturlige forlængelse. Plakater er en helt naturlig del af de moderne danske hjem, og de fleste indretter deres boliger med et fint og flot samspil mellem plakater og malerier. Galleriet håber og satser på, at lanceringen og derved salget af plakater kan ske i foråret 2017. I samme ombæring planlægger galleriet at få en grafisk makeover af hjemmesiden, således at kunderne let og elegant kan tilgå udvalget af produkter, uanset om de ønsker en moderne plakat eller et abstrakt maleri. Udover plakater er også store malerier et af de fokusområder, der skal sættes ind overfor i 2017. Store malerier er i stadig stigende grad efterspurgte af de danske kunder, der ofte ønsker at pryde en stor væg i køkkenalrummet eller i stuen med et stort og flot farverige maleri.