Tip & Tricks

Kom og oplev Grenaas skønne Restaurant Skakkesholm

Kunne du tænke dig at forkæle dine nærmeste – og samtidig dig selv – med et dejligt måltid? Så er du kommet til det rette sted. Skakkesholm byder på et sæsonkøkken bestående af kreative retter, der er lavet med den aktuelle årstids råvare – friske og af den bedste kvalitet!

Skakkesholm – en oplevelse, du sent vil glemme

Har du en ven, veninde, kæreste, et familiemedlem – eller en helt femte relation! – som du gerne vil have en særlig oplevelse med, så skal i da tage et smut til Restaurant Skakkesholm! Skakkesholm byder ikke kun på fortrinlige madoplevelser – men også på en smuk natur, som man kan betragte, mens man nyder sin mad. Restauranten ligger nemlig lige ud til vandet, hvilket gør det muligt for Skakkesholms gæster at opleve en smuk havudsigt under middagen. Skakkesholm byder også på service i topklasse. Om du skal på romantisk middag med din udkårne eller blot nyde en dejlig aften med vennerne, vil restauranten tilpasse dit besøg efter lige netop dine behov. Så hvad venter du på? Oplev Grenaas smukke omgivelser og kontakt Restaurant Skakkesholm i dag!

Skakkesholm sørger for mad til dig og dine gæster ved livets store begivenheder

Har du en rund fødselsdag, konfirmation eller anden stor begivenhed i udsigten, er der også mulighed for levering. Skakkesholm leverer nemlig lækker mad direkte til dit særlige event – hvad end selskabet lyder på 15 eller 600 personer! Skakkesholm klarer også levering til receptioner på helt op til 1000 mennesker. Der er også mulighed for lokaleleje til selskabsmiddage på alt fra 35 til 60 personer samt mulighed og lokaleleje til receptioner på mellem 35 og 100 gæster. Så har du en milepæl eller anden anledning til stor fest lige rundt om hjørnet? Så skal du da have fat i Restaurant Skakkesholm!