Tip & Tricks

Whiskysmagning er blevet for alle

De seneste år er Whisky blevet endnu mere populært end nogensinde før. Alle taler om whisky og rigtigt mange har været til whiskysmagning forskellige steder.

Whisky egner sig rigtigt godt til events med smagninger, da der er utrolig stor forskel på whisky, samt at det er stærk spiritus og man derfor ikke skal have for store mængder.

Det kan derfor være svært at vide, hvilken type whisky man bedst kan lide og man risikere at stå med en hel flaske whisky, som man ikke bryder sig om.

Tager man på en whiskysmagning inden man begynder at starte sin samling, så er der meget større chance for at få noget man kan lide.

Samtidig er en sådan smagning utrolig hyggelig, med en masse glade og festlige mennesker. Der er desuden begyndt at være firmaer på nettet, som tilbyder at komme hjem til ens private arrangementer og holde whiskysmagning i hjemmet.

 

God whisky verden rundt

Det er ikke længere forbeholdt Skotland, Irland og England at lave god whisky. De seneste år det især japansk whisky, som har vundet forskellige udmærkelser verden over.

Japanere er meget perfektionistiske, hvilket er en stor styrke i produktion af whisky. Den mindste forkerte detalje kan nemlig ændre resultatet, hvorfor processen bliver overvåget intenst.

I Danmark er vi dog også kommet rigtigt godt med. Danske Stauning Whisky er blevet utroligt populært, og folk kommer fra hele verden for at købe det.

De seneste mange gange de har startet en ny produktion op, så er der udsolgt allerede inden denne whisky er færdig. Dette vidner igen om den enorme popularitet, som whisky har opnået de seneste år. Prisen er ellers temmelig høj på det populære mærke, men samtidig er det god værdi for pengene mener eksperterne.

Så står du og skal arrangere en polterabend eller en anden aften for vennerne, så prøv at tænke i nye baner og overvej en god whiskysmagning. Det er en oplevelse man sent glemmer, og noget som alle kan være med i.

Prøv whiskysmagning her: http://tasteoffer.dk/whiskysmagning/

Det kan samtidig bruges som et hyggeligt indslag en aften inden man skal i byen, eller det kan være en del af en temaaften med virksomheden.