Tip & Tricks

Få en fantastisk leg med Baby Born dukker

Børn elsker at efterligne deres forældre og forestille sig at være voksne. Dette ses også når børn leger, og derfor går mange af deres lege også ud på at gøre noget af det samme, som de har set mor og far gøre. Især er piger vilde med at lege mor, far og børn og passe og pleje på samme måde, som de altid har oplevet mor gøre det. Derfor elsker piger også at have en dukke, som de kan forestille sig er deres barn, og de går stolte rundt omkring, når de føler, at de har klaret opgaven godt. At lege med dukker giver også en god forberedelse på hvordan det bliver at være voksen eller at få nye, små søskende. Når en pige leger med sin dukke kan hun også øve sig i mor-barn rollespillet. Og man kan endda både lege med dukken alene og sammen med andre. Denne leg har faktisk eksisteret nærmest altid og igennem mange forskellige tider – helt tilbage til dengang hvor en dukke var en majskolbe med stof omkring eller syet af gamle klude. Og stadig den dag i dag er det en af favoritterne når det kommer til hvad man skal lege.

Din pige vil elske en Baby Born dukke

Baby Born legetøj går rent ind ved de små dukke-entusiaster. De er nemlig af høj kvalitet, ser realistiske ud, og der medfølger et kæmpe udvalg af al slags tilbehør, så det virkelig kan blive til en god, lang og realistisk leg for børnene! Baby Born er den komplette dukkeserie. Men på trods af alt dette ligger de stadig til en meget fornuftig pris så alle forældre kan være med. Baby Born har eksisteret siden 1991 og er produceret af tyske Zapf Creation, som også står bag nogle af de andre gode, kendte legetøj brands som Chou Chou og Sam & Sally. Der er på verdensplan blevet solgt mere en 20 millioner Baby Born dukker, så man må sige, at det er en populær dukke. Producenten har selvfølgelig også taget højde for, at dukkerne er frie for allergener og skadelige stoffer fra plasticen.

Hvad skal man lege med sin Baby Born?

Med en dukke fra Baby Born behøves legen aldrig at stoppe og fantasien kan få frit løb. Der er simpelthen så meget at give sig til når det kommer til at passe sin nye, lille dukke. Dukken kan både få et bad, komme med på cykeltur, blive kørt i dukkevogn, tage på strandtur, holde fødselsdag, blive madet, blive skiftet, osv. Baby Born har også lavet en masse smart tilbehør til når man skal ud af døren – sovepose, auto stol, bæresele, m.fl., så legen igen føles rigtig sjov og realistisk. Dukken kan også få lov til at skifte tøj fra en badekåbe til badedragt og fra smart hverdagstøj til fint selskabstøj. Der er simpelthen det lidt af det hele til denne skønne dukke, og som noget helt nyt har dukken også fået inkorporeret kommunikative evner.