Parti

Find de perfekte selskabslokaler til din næste fest

Står du over for at skulle holde en stor fest som et bryllup eller en rund fødselsdag? Så leder du sikkert efter de helt rigtige lokaler, hvor der er plads til hele din familie og alle dine venner. Til sådan en stor dag er det vigtigt, at du kan invitere alle dem med, som du gerne vil have med. Det er lige fra de venner, som du ikke har set i lang tid, men som det betyder noget er der, til din kusines nye kæreste, som det ikke er så vigtigt for dig personligt at have med, men hvor det er vigtigt for din kusine, at han bliver inviteret. Læs mere om selskabslokaler ved at klikke her.

Har du brug for et selskabslokale i nærheden af Århus, kan det være en god ide, at du vælger Kysthotellet. Det ligger på Djursland, ikke langt fra Århus, i meget naturskønne omgivelser. Det er derfor en god mulighed for dig for at finde et virkelig lækkert sted, hvor der er plads til alle. Der kan du have en fantastisk dag, aften og nat med dem, som du holder af, når I fester til den lyse morgen.

Selskabslokaler med mulighed for overnatning

Når du holder din fest på et hotel, giver det mulighed for, at alle dine gæster kan blive og overnatte. På den måde behøver de ikke at tage hjem, når de bliver trætte. Det giver jer også mulighed for at vågne op sammen næste dag og spise morgenmad, inden I skal af sted. Det er en rigtig god mulighed for jer. Det er ofte rigtig hyggeligt, at I har noget ekstra tid sammen, og at festen ikke behøver at slutte på et bestemt tidspunkt.

På Kysthotellet sørger de selvfølgelig også for noget virkelig lækker mad til jer. Det er svært at forestille sig en fest, hvor der ikke bliver lagt vægt på, at I skal have noget rigtig godt at spise. På hotellet kan I vælge mellem en lang række forskellige retter til jeres middag. De fleste vælger en treretters menu, men hvis I hellere vil have en buffet, er det også muligt. Forretterne består typisk enten af fisk eller fintskåret kød, mens I til hovedretterne ofte får en eller form for lækkert og mørt kød. Der er mange forskellige slags at vælge imellem. Til dessert kan I vælge mellem flere forskellige former for kage eller for eksempel trifli.