Tip & Tricks

Fyld køleskabet med kvalitet med Bornholmsk sennep

Solskins øen Bornholm er kendt for at være et sted stærkt præget af god kvalitet. Dette ses tydeligt på en lang række varer, og Bornholm har efterhånden også tilegnet sig en del specialiteter, som folk rejser lang vejs fra for at få et stykke af. Dette er eksempelvis deres enorme udvalg af håndlavede bolsjer eller lakridser. Der produceres også planker til plankebøf af ekstrem god kvalitet, og de færreste med en smule interesse for mad tager hjem uden en sådan planke. Dog er det ikke kun søde sager og planker til bøf, som Bornholm producerer af fantastisk kvalitet. Bornholmsk sennep er et skønt produkt af god lækker kvalitet.

Bornholmsk sennep af forskellig kaliber

Udover at bornholmsk sennep selvfølgelig smager skønt og et lækker lokalt håndværk, findes der også et hav af mulige smagsvarianter, som gør det spændende at eksperimentere med forskellige typer af sennep. Der findes selvfølgelig den klassiske sennep, som findes her: https://bornholmbornholmbornholm.dk/da/lehnsgaard/klassisk-sennep/, og som er lavet med en stærk sennep som basis. Dog kan man også få bornholmske sennepper, hvor der er dild, ramsløg eller lakrids. De forskellige smagsvarianter passer til forskellige typer af mad, men der ingen tvivl om, at de fleste typer klæder en grillet pølse.

Få tilsendt bornholmsk sennep

Selvom Bornholm er et fantastisk sted at holde sommerferie, er det de færreste, der besøger solskinsøen hvert eneste år. Dette betyder altså også, at det er de færreste, der har muligheden for at købe Bornholmske specialiteter med sig hjem år efter år. Dog behøver dette nødvendigvis ikke betyde, at man skal undvære de lækre sager. Der findes nemlig et hav af steder, hvor man kan få tilsendt lækre Bornholmske specialiteter heriblandt bornholmsk sennep, som kan virke nærmest vanedannende, hvis man først begynder at bruge den lækre sennep.