Tip & Tricks

Gode materialer giver gode badmintontasker

Når man snakker om badmintontasker og skal forholde sig til dem, så er der to navne der bliver ved med at poppe op. Det forholder sig således at der er mange producenter af for eksempel badmintonsko, badmintonketcher og andet udstyr der ellers kan være gavnligt til badmintonsporten. Men når det kommer til badmintontasker, så er der nemlig kun to navne der popper op. Det er nemlig det helt danske mærke Forza og det asiatiske mærke Yonex, der er de eneste to udviklere og producenter af tasker der kun er velegnet til badminton.

 

Ligheder blandt de to mærker

Selvom det kun er to primære mærker og fremstillere af tasker til badminton, så har de to mærker nogle ligheder, der gør det nemt for forbrugeren, fordi de derfor ikke på disse punkter skal overveje deres niveau eller kvaliteter som spiller. Både Forza og Yonex laver deres tasker med særlige rum kun til ketcher, fordi disse rum er lavet med et særligt stærkt materiale, der er en god beskyttelse for dit bedste og vigtigste udstyr. Derudover så er de begge to meget kvalitetsbevidste, fordi de kun vil det bedste for deres kunder og spillerne i verden. Derfor tester de alt i gennem hele produktionsprocessen, så man står med det bedste mulige produkt. Endvidere er de også meget bevidste og opmærksomme når de skal vælge deres materialer, fordi det ved det er altafgørende for produkterne og særligt deres tasker, når de skal beskytte andet så vigtigt udstyr. Til sidste så er begge fabrikanters tasker også udstyret med stropper og remme, der gør det helt vildt nemt og bekvemt at have en taske med sig, og samtidig så er det uden besvær eller til fare hvis man for eksempel cykler. På alle tasker fra Yonex og Forza, så er der fire remme. De første to er til at man kan bruge tasken som en rygsæk, der gør det helt vildt nemt at have sin taske med sig. Derudover er det også en dejlig måde vægten så er fordelt på, fordi man bliver ikke træt i armene, hvis man skal gå et længere stykke med tasken. Derudover så er det godt for ryggen, fordi tasken kan indstilles som en skotaske, så den sidder helt korrekt, og man belaster kroppen mindst muligt. De andre to remme der er på tasken, er remme der gør at man nemt kan have tasken med som en form for håndtaske. Det er helt vildt praktisk og nemt, hvis man bare lige skal flytte sig lidt i for eksempel hallen eller hjemme i huset. Det gør det også nemt at have tasken med rundt, uden man skal lyne den og pakke den ordentlig, fordi afstanden blot er så kort.

 

Yonex laver tasker

En af de serier af badmintontasker som Yonex har stor afsætning af er deres pro bags, som er den variant, der afbenyttes af samtlige topspillere. Denne model er lavet af de mest holdbare komponenter og der mangler ikke noget ift. komfort og ekstra detaljer. Eksempelvis er ketcherrummet i denne variant af Yonex badmintontasker er foret med termo for, der har til hensigt at garantere at dine ketcher ikke skal tåles med store temperaturudsving, da det kan beskadige hårdheden på ens strenge, da de udvider sig i varme og trækker sig sammen hvis det er koldt. Der er indeholder selvfølgelig også en særlig lomme til ens sko, så de ikke ligger sammen med dit udstyr og dine ketcher. På derved sikrer du at sved fra de anvendte sko inficerer det rene tøj eller håndtaget på ens ketcher. En mindre lomme på siden til småting er der helt sikkert på samtlige Yonex varianter og det er nødvendig hvis man ikke vil anvende en stor taske, der er rummer alt muligt rod.

 

 

Du kan søge meget mere viden om badmintontasker fra Yonex og Forza på Sport-net.dk