Scootere

Kan lave det vildeste trick på løbehjul!

Hejsa med jer alle sammen!

Skal da lige love jer for at vejret rigtig er begyndt at blive dejligt. Det betyder jo også at jeg skal til at have fundet løbehjulet frem igen, for det er jeg rimelig vild med at stå på. Jeg er rent fakta også ret så vild til det. Jeg har i hvert fald lært at lave et sygt løbehjul trick. Det er sådan hvor den lige snurrer rundt. Tror måske man kan kalde det en 360. Det kalder jeg det i hvert fald. Det kunne da også være sjovt lige at kalde det en jorden rundt. Lidt ligesom det man spillede i skolegården, hehe.

Er der nogen af jer derude som er gode til at stå på løbehjul? Hvis der er nogen af jer, som bare synes det er det fedeste, så skriv lige en kommentar, så kan det jo være at vi kan mødes og lave nogle tricks sammen. Der er ikke rigtig nogen af mine venner, som synes det er så sjovt, så jeg kunne godt tænke mig at finde en som vil træne lidt med mig. Det er i hvert fald bare for fedt.

Det kan være at jeg lige laver endnu et indlæg om at stå på løbehjul snart. Der vil jeg i hvert fald gerne lige poste nogle videoer af mig selv der laver nogle seje tricks, og så kan I selv se hvor herre vild jeg er til det!

Indtil vi ses igen, har jeg ikke andet at sige end: Ha’ det dejligt.