stik

USB stik på 64 GB er hurtige og løber aldrig tør for plads

“USB stik på 64 GB er hurtige, de bruger USB 3.0 teknologi og løber aldrig tør for plads”. Nøjagtig sådan var ordene nede i  butikken, da jeg stod og skulle vælge mit næste USB stik.

Jeg aner ikke, om jeg skal tage ekspedientens ord for gode varer for selv om USB stikket er på 64GB – og dermed har langt større plads end harddisken i min gamle PC hjemme på mit værelse har, så synes jeg omvendt også, at mit behov for plads er ligefrem proportional med antallet af indkøbte USB stik på 64GB.

Således havde jeg ikke nogen USB stik over 4 GB for blot 6 måneder siden. Men hvem havde kunne forudse, hvad der er sket det seneste halve år? Jeg går på en IT uddannelse og JEG kunne ihvertfald ikke!

USB 3.0 – teknologi der gør dig til en fartbisse

Det er et godt argument for at vælge USB stik på 64GB eller mere er, at de er udviklet som det seneste og nyeste og derfor indeholder den bedste teknologi på området. Disse understøtter selvfølgelig standarden USB 3.0, hvilket betyder, at de blandt andet kan de bruges til at køre et styresystem på.

At der står USB 3.0 på siden betyder dog ikke at hvert eneste stik har den samme hastighed. Dette er ikke tilfældet og hastigheden på USB stik afhænger ofte af prisen du vil betale. Hvis du har muligheden, så check gerne eventuelle offentliggjorte “benchmark” tests af det pågældende USB stik inden du handler.

Nu vil jeg nyde en skøn forårsaften.. tanken om de kommende lune nætter luner!

Mvh
Ægir Fartpaa