Tip & Tricks

PartnerMedNiveau – dating for de kræsne

De fleste danskere kender netdating sider såsom netdating.dk og med god grund. Netdating.dk er en almen datingside der henvender sig bredt. Men der findes også mere nicheprægede hjemmesider såsom Partner Med Niveau.

Forskellen på de to hjemmesider er hovedsageligt hvilken målgruppe de henvender sig til. Hvor netdating.dk er til alle der er interesserede i dating, er partnermedniveau henvendt til folk med mellem og højt uddannelses niveau der ønsker seriøse relationer. Det er ikke fordi der er adgangskrav til selve siden, andet end at man skal være fyldt 18 år, men dens brugere er gerne lidt ældre folk med et højt uddannelsesniveau. Der er en række punkter hvor Partner med Niveau adskiller sig fra andre sider, de kommer her:

  • Når du opretter en profil på siden udfylder du en personlighedstest. Testen bruges til at matche dig med brugere på siden, så du nemt får forslag allerede fra starten af. Forslagene til profiler er baseret på personlighedstesten. På den måde får du forslag til dates der allerede er tilpasset dig. Det gør det hele lidt nemmere, eftersom der er mange folk der bruger siden og derfor rigtig mange profiler at kigge igennem. Du sparer altså en masse tid og energi ved at blive matchet med personer igennem testen.

 

  • Mange datingsider er gratis, eller meget billigere. Partner med Niveau koster lidt. Det ikke fordi den er decideret dyr, men man betaler for at have en aktiv profil på siden. Prisen ligger på omkring 400 kroner for 6 måneder.

 

  • Seriøsitet. Er du på udkig efter uforpligtende relationer, er det nok ikke Partner med Niveau du skal gå efter. De fleste brugere på siden er ret seriøse, og leder gerne efter noget mere end blot one night stands. Det er altså ofte folk der leder efter kærester eller lignende som opretter profiler på denne side.

 

  • Partner med Niveau tilbyder også mere nichepræget match-making. Det kan eksempelvis være kristen dating, senior dating, dating for singleforældre, seriøs dating, med mere. Har man særlige behov eller krav, kan siden være et godt sted at finde dates.

 

  • Partner med Niveau har en spændende hjemmeside, hvor du kan finde artikler om kærlighed, forelskelse, dating etc.

 

Nogle af disse punkter finder du også på andre danske datingsider. Men på partner med niveau er det gennemgående tema seriøsitet og service. Du betaler for at være medlem, men du får også noget for pengene. Det kan helt sikkert godt betale sig at melde sig til Partner med Niveau hvis man har lyst til at date, og hvis man gerne vil have at det skal føre til noget seriøst. Mange af brugerne på denne side har en akademisk uddannelse, og derfor er det også en god side, hvis man gerne vil finde en kæreste der har samme uddannelsesniveau som en selv. Det tager lidt til at oprette en seriøs profil på siden, især fordi du skal udfylde personlighedstesten, men når dette er gjort, sparer du en masse tid i den anden ende, netop fordi du får matches baseret på din personlighed.

Læs mere omkring Partner med Niveau: https://netdatingsider.dk/danske/partnermedniveau/