Tip & Tricks

Regnslag eller paraply på cyklen

Tordenvejr, lyn og oversvømmelse fra Idaho til New York i det store land ”over there” skaber etsåkaldt pendlingsdilemma for de få amerikanere, der cykler på arbejde. En cyklist i USA’s storbyer er som bekendt et så sjældent væsen, at man alvorligt overvejer, om ikke denne mystiske skabning skal udstoppes og udstilles.Men hvis man altså cykler, står man med et problem – kan man cykle til arbejde, uden at man ligner en druknet mus, når man dukker op på kontoret? Her er der sandeligt brug for ny teknologi.Det er nu blevet muligt for cyklister at sætte sig op på jernhesten, uden at det går ud over evnen til at lyse op når man møde på arbejde.Med en ny opfindelse kan man stadig holde håret tørt og det endda udenen cykelhjelm.Det hollandske firma Senz har nemlig ifølge Bloomberg Businessweek opfundet en paraplyholder, som kan monteres på cykelstyret, så man nu kan cykle under en paraply.

 

Mon ikke kartoffelavler Sand fra ”The Julekalender” stillet overfor denne nyhed ville sige – ”det var li’ godt gråv”. Tænk sig, at man skulle have alt det besvær for at holde sig tør, og helt tør bliver man jo ikke alligevel. For hvad er der egentligt i vejen med det gode gamle regnslag? Ja hos Kingbo spørger vi bare, inden danske gader fyldes op med paraplybærende cykler. Enhver kan da se, at et regnslag med hætte yder mere beskyttelse mod regnen end en paraply sat fast på styret.

Regnslag kan opbevares let og praktisk, det fylder ikke meget, og er lige til at tage på. Vil man være helt sikker, kan man jo altid kombinere med ”gummirøjsere” og overtræksbukser. I alt fald kan der ikke være tvivl om, at det ville være en mere regntæt løsning end en paraply på styret.

Regnslaget leveres i farven blå til den formidable pris af 39 kr. Det sælges med hætte og snøre om ansigtet i universel størrelse (131/93 cm.).

Materialet: PVC (0,13 mm)

Nettovægt: 290 gram

Bruttovægt: 324 gram