Generator

Brug en Pramac generator til krævende opgaver

De fleste af os er vant til, at der altid er en stikkontakt i nærheden, så der altid er adgang til strøm. Der findes dog mange situationer, hvor den luksus ikke forefindes, f.eks. på fjerntliggende byggepladser o andre øde steder. Her kan det være nødvendigt med en benzin- eller dieseldrevet generator, og hvis der kræves høj ydeevne og god stabilitet, er en Pramac generator et rigtig godt valg. Pramac er et gammelt solidt italiensk firma, som i dag sælger til det meste af verden. Ud over generatorer producerer virksomheden også trucks og løfteudstyr.

En Pramacgenerator er en investering

Til privat brug, vil en Pramac generator normalt være ”overkill”. Der er tale om professionelle maskiner, hvor der først og fremmest stilles krav til driftsikkerhed og lang holdbarhed. Det afspejler sig selvfølgelig i prisen, for som med så meget andet, følges pris og kvalitet ad. Men til professionelle opgaver, betaler det sig sjældent at spare på udstyret, for et driftstop kan i mange situationer være meget bekosteligt.

Luksus med Pramac generatorer

De fleste forbinder ordet generator med en lille tøffende tingest, der skal startes med håndkraft som en motorplæneklipper. Det er imidlertid et lidt forkert billede, når det handler om generatorer fra Pramac, for disse er for det første som regel noget større, og udstyrede med et hav af teknologi. Eksempelvis kan de selv starte automatisk, hvis de er sat op som nødstrømsanlæg. De er typisk også udstyrede med elektronik, der overvåger motorens drift og tilstand.