Hus og Hav

Der kommer en tømrer forbi en af dagene

Jeg glæder mig sindssygt meget til det her byggeprojekt, som jeg har kastet mig ud i. Jeg skal nemlig have opført et cykelskur i træ, og det er desværre ikke noget, som jeg selv kan finde ud af, hvorfor jeg har kontaktet en tømrer fra Midtfyn, som kommer og ser på det. Og det glæder jeg mig til, for jeg er sikker på, at det bliver alle pengene værd. Det er en ting, som jeg har gået og planlagt i lang tid, og det er virkelig dejligt, at det nu er ved at være en realitet.

 

Carpenter

 

Ellers så skal jeg ud at kigge på ny bil her inden så længe, og det bliver også fedt. Jeg har slet ingen idé om, hvad jeg ender med at købe, men mon ikke, at det bliver noget, som jeg kan tillade mig at køre rundt i? Det håber jeg da – men okay, det bliver det, for det er jo mig selv, der skal bestemme hvilken bil, jeg skal have. En tømrer fra Midtfyn eller Odense kan også findes på http://tømrer3tilbud.dk/, hvis det skulle være noget.

Det er ellers godt vejr for tiden – man skulle næsten tro, at det var sommer. Men det er det ikke, og det er jo kun godt, for så har vi længere tid med høje temperaturer og tropenæstter, hvilket er noget, som jeg elsker og værdsætter meget højt, kan jeg altså godt sige jer. Men nok om det. Jeg vil skynde mig at finde noget, som jeg kan spise, for jeg er i dén grad sulten lige nu. Det må I forstå. Kan I ellers have det godt?