Køkken

En stor skraldespand til et stort køkken

Hej.

Jeg ved noget om behov. Og jeg ved noget om skrald – og skraldespande!

Det er med behovet som med så meget andet: Man skaber det selv. Jeg har eksempel fra madbranchen: Har man et lille køkken, er det som regel nok med en lille skraldespand. Bruger man faciliteterne i et stort køkken, skaber man også tilsvarende meget affald og det kræver selvfølgelig en stor skraldespand.

Det er mit ansvar som forbruger, at jeg selv bortskaffer mit skrald/affald på fornuftig vis og i henhold til den lovgivning, der er gældende på området. Men lovgivningen gælder også virksomheder.

Product

Blandt andet har jeg som køkkenchef på et af landets store hotel-restauranter et ansvar for, at mit personale til enhver tid kan komme af med det affald, de producerer, når de laver den gode mad, vores mange gæster nyder hver dag. Gæsterne selv skal ikke hverken høre eller føle noget til dette – det skal bare virke.

Vores sortering af køkkenaffald kræver mere end en stor skraldespand

Vi kunne ikke nøjes med bare at ha’ en stor skraldespand – der var brug for flere til et restaurations-køkken som vores, hvor der er der mange store skraldespande i brug hver dag.

Alene vores sortering af køkkenaffald kræver mere end en stor skraldespand. Vi vil både gøre det bedre for miljøet, og følger gerne de evigt strammere regler for korrekt håndtering af affald og miljøbestemmelser. Og vi ved, at et hygiejnisk køkken er en forudsætning for en sund virksomhed. Det holder gæsterne raske, glade og tilfredse.

Desuden mener vi, at maden smager bedre, når den er tilberedt i et rent køkken.

B. Bonnichen, Køkkenchef