Sundhed

Har brug for sportsmassage

Goddag og velkommen!

Jeg har været så uheldig at pådrage mig en skade i baglåret, da jeg var ude og spille lidt for sjov fodbold med gutterne.. Det skal lige siges at jeg ikke siges, at jeg ikke ligefrem har været den mest aktive person her det sidste års tid, hvilket nok også har hjulpet til med at få den skade. Er ikke lige helt klar over, hvad det lige er der er sket i baglåret der, men jeg kan godt lige fortælle jer, at det gør nas.

Et par af mine kammerater har anbefalet mig, at jeg får mig en omgang sportsmassage, da de begge to har rigtig gode erfaringer med den slags massage for muskelskader, hvilket jeg går ud fra at det er jeg har fået i baglåret. Fik ikke lige hørt dem om det er noget man skal komme til mange gange, eller om det er noget man kan klare over et par gange. Det kommer jo nok igen an på, hvad det egentlig er for en skade jeg har pådraget mig, men det kan de jo nok fortælle mig, når jeg får bestilt tid hos en sportsmassør. Jeg glæder mig i hvert fald bare til at se, om de kan hjælpe mig med de dumme lår, for det er faktisk ret så ubehageligt.

Jeg har tænkt mig at prøve det af, og så kan det være at jeg lige kommer med en opdatering herinde, når jeg har været der.