klude

Så er det tid til at finde billigt babytøj

Hejsa alle sammen!

Jeg håber I har det rigtig dejligt i daw. Det er en rigtig skønno dag, og det er vi nok alle sammen rimelig taknemmelig for. Det kan godt være at vejret er en lille smule trist og gråt i dag, men det er jo bare vejret. Det er stadigvæk en dejlig dag, og der er masser af ting at tage sig til. Jeg har i hvert fald planlagt at tage en tur til stranden, og se, om jeg ikke kan finde mig noget rav. Det er så længe siden at jeg har gjort det, og det er ellers noget jeg holder utrolig meget af.

Og så lige til noget helt andet. Jeg leder efter billigt babytøj, og tror at jeg har fundet en totalt god hjemmeside til det. Jeg har linket på det i forrige linje, hvis du kunne tænke dig at se, hvad jeg snakker om. Det er en side, som fungerer lidt lige som de der flysider, hvor du kan finde billetter fra forskellige selskaber. Det er i hvert fald sådan at jeg har forstået det. Det er ret handy’t til sådan en nybagt mor her.

Hvis der er nogen af jer derude, som har nogle gode forslag til, hvad man kan foretage sig i dette vejr, så smid da lige en kommentar. Vi ses nok meget snart herinde på bloggen igen. Hej!